Husk at vedhæfte kopi af købskvitteringen

Købskvittering

For at kunne registrere en garanti-reklamation i vores supportsystem, skal du have følgende dokumentation klar:

  • Kopi af købskvittering som digital fil - MEGET VIGTIGT. Har du ikke en printer med scannerfunktion, kan du tage et billede af kvitteringen med din telefon.
  • Fotos der så tydeligt som muligt viser den reklamerede del. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt at fremsende dele til reparation eller ombytning. Bemærk at vi kun udskifter defekte dele.

Kundecenter

Vi ønsker at give dig den bedst mulige service. Derfor har vi opgraderet vores kundecenter, til en ny og bedre løsning.

I det nye kundecenter bliver din henvendelse nu automatisk registreret på din mailadresse. Det betyder, at når du først har oprettet din sag hos os, foregår den efterfølgende kommunikation direkte på din mail.

I kundecentret håndteres henvendelser fra vores tre hovedbrands: Swim & Fun, Wood's Denmark og Activ Pool & Spa.

Er du forhandler og ønsker at oprette flere forespørgsler under samme brugerprofil?

Ligesom i det tidligere system, er det muligt at samle flere forespørgsler og reklamationer under den samme brugerprofil. Hvis du vil have mulighed for at logge ind og se status på dine sager, skal du blot registrere dig. Du skal herefter benytte dette log ind, når du opretter dine sager. Klik på "Registrer dig”.

Hvis du har spørgsmål, se om du ikke kan få svar i FAQ afsnittet. Ellers er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi håber du vil have glæde af vores nye kundecenter!

Henvendelser vedrørende Bestway produkter skal følge vejledningen her.

Mediearkiv

Vi har gjort det let for dig at få adgang til billeder og produkttekster. I vores mediearkiv på SkyFish, finder du produktbilleder klargjort i mange forskellige opløsninger samt produkttekster lige til at downloade. Har du brug for at få adgang skal du blot kontakte vores marketingafdeling – enten på mail marketing@swim-fun.dk eller via telefon 70 22 68 56.

Få adgang til mediearkivet her.