Her kan du få hjelp med nylige kjøp, spørre om bestillingsstatus, levering, retur, faktura, service på produkter eller andre relaterte emner. For å kunne yte bedre service har vi opprettet et kundesenter på Internett. Her kan du registrere nye saker (sende oss en ny melding), sjekke status på tidligere registrerte saker eller søke i kunnskapsdatabasen vår. Kunnskapsdatabasen oppdateres løpende. Du kan selvfølgelig ringe inn til oss også i våre åpningstider.

Åpningstider
Mandag - fredag kl 0800 - 1700
Lørdag, søndag, helligdager er det stengt

Du kan finne hjelp på Internett
Hvis du har problemer med et produkt finnes det mye informasjon på Internett som kan hjelpe deg. De som har laget produktet har ofte nye drivere / firmware / bios oppdateringer som kan løse problemer, brukermanualer, installasjons guider og FAQ (ofte stilte spørsmål/svar).

Du kan ringe og snakke med en ekspert
Hvis du ikke finner noe hjelp på Internett, har du også muligheten for å snakke med produsent sin supporttjeneste. Selv om vi på One2cel kan en god del om de produktene vi selger, er det ingen som kjenner produktene bedre enn produsenten selv. Da kommer du i kontakt med personer som har de beste forutsetninger med å hjelpe deg med å løse ditt problem.

Servicepartner (verksted) i ditt nærområde
One2cel har samarbeid med serviceverksteder og for en stor del av vårt sortiment finnes servicepartnere over hele landet. Ved å kontakte autorisert servicepartner i ditt nærområde kan du spare mye tid. Vi anbefaler uansett at du tar kontakt med oss slik at vi vet at du blir tatt godt vare på når det gjelder din servicesak.

Viktig! Hvis du har sendt ett produkt til serviceverksted / reklamert og det ikke foreligger en mangel, blir du belastet for kostnadene ved undersøkelsen og fraktkostnad.

Fra Forbrukerkjøpsloven §30 "Dersom det ikke foreligger en mangel, kan selgeren bare kreve betaling for undersøkelser som har vært nødvendige for å avgjøre om det foreligger en mangel, og betaling for reparasjon av tingen, dersom selgeren har gjort forbrukeren uttrykkelig oppmerksom på at han eller hun selv må dekke slike kostnader."

Registrer ny sak - ny melding
Hvis du vil registrere en ny sak, sende oss en ny melding, klikker du på Ny sak.

Sjekke status
Hvis du vil sjekke status på saker du tidligere har registrert, må du logge deg inn først.
Hvis du har glemt passordet ditt, kan du få det tilsendt til din registrerte e-postadresse ved å klikke på Glemt passord?.

Hvis du ikke er registrert, kan du klikke på Registrer deg. Etter registreringen kan du logge deg inn umiddelbart.

Hvis du vil søke i vår database med vanlige spørsmål, klikker du på FAQ.

Personvern

For One2cel er det viktig å behandle dine opplysninger på en sikker måte og i samsvar med gjeldende lover og regler. Med EUs nye personvernforordning (GDPR), som tredde i kraft den 25. mai 2018, skjer en positiv endring som gir deg mer kontroll over hvordan dine opplysninger håndteres og større sikkerhet rundt dine personlige opplysninger. Vi vil derfor informere deg om at vi har oppdatert vår personvernpolitikk med informasjon om hvordan vi samler, lagrer og behandler opplysningene dine. Vi har også beskrevet tydeligere hvordan du kan kontakte oss for å utøve rettighetene dine. Les vår Personvernerklæring.

Vi håper du får nytte av vårt kundesenter!